Retouren

De Beachsheet is met de meeste zorg geproduceerd en verzonden. Toch kan het voorkomen dat je niet tevreden bent. Bij ontevredenheid kan er van het herroepingsrecht gebruik gemaakt worden. In dit geval dient de Beachsheet binnen 14 dagen retour gestuurd te worden aan onderstaand adres. Dit adres betreft onze fulfilment partner.
Voorafgaand aan het retour sturen dien je de herroeping eerst via email (info@beachsheet.eu) aan ons kenbaar te maken, je kunt dit doen door middel van het invullen van het herroepingsformulier.
De herroeping is kosteloos, de verzendkosten voor retournering zijn voor eigen rekening. Het aankoopbedrag (minus de kosten voor retour verzending) zal binnen 14 dagen worden teruggestort.

Routeren zenden aan:
Beachsheet
T.a.v. retouren Beachsheet
Pletterij 37
2211 JT Noordwijkerhout

Verzenden
Onze verzend partners zijn PostNL, DPD en UPS, deze hebben wij gekozen om de hoogst mogelijke verzendkwaliteit te halen met onze verzendingen over de hele wereld. Onze verzend partners gebruiken wij om de Beachsheet zo snel mogelijk te leveren, maar ook om de Beachsheet eventueel te retourneren.

Alle Beachsheets worden vanuit Nederland verzonden.